Jojo / Reels

Våre jojoer og reels kommer i flere forskjellige varianter med bl.a. krokodilleklemmer, friksjonsklemmer og nøkkelringer. Bruker du kortet ditt ofte vil det være praktisk å feste dette i f.eks bukselinningen eller i beltet. Våre produkter holder høy kvalitet og tåler lang tids bruk.

De ulike festemekanismene for kortet gjør at du kan bestille den som passer ditt behov. For eksempel vil jojoer med friksjonsklemme være praktisk dersom du bytter kort ofte da du slipper å lage hull i selve kortet. Vi fører også produkter fra den anerkjente produsenten Key-Bak® som er kjent for sine ekstremt slitesterke jojoer.

Dersom du er usikker på hva slags produkt som passer for deg og dine kort kan du ta kontakt med oss på e-post, telefon eller besøke oss for en hyggelig prat. Vi garanterer at vi finner et produkt som tilferedsstiller din bedrifts eller organisasjons behov.

Nedenfor ser du noen eksempler på jojoer med ulike festemekanismer:

Jojo med CK-klemme

Jojo med ck-klemme

Jojo m/ friksjonsklemme

Jojo m/ friksjonsklemme

Jojo med bukseklype og krok

Jojo med bukseklype og krok

Våre jojoer kan kombineres med mange forskjellige festemekanismer. Det er også mulig å få trykt firmaets logo på en av sidene. Jojoene er produsert i hardplast og er meget solide.